Semester

Så skönt det är med semester, att bara vara ledig och göra nada....gosa med voffen. Jag kan meddela att Diezze har verkligen semester nu. Är en vanlig retriever här hemma på gården, full av sommarbus och ett och annat dopp. Matte har legat snuvig och febrig några dagar här under midsommarhelgen, men det finns hopp om morgonddagen. Tur är väl det!
Så Diezel har varit mattesjukskötare, rondat hos mig flera gånger. Värmer mitt hjärta när han lägger sitt huvud i mitt knä. Tack!



Veckan som kommer nu tar vi med nya semestertag...bada...slappa...en å annan glass...ja ungefär som förra veckan fast utan feber och snor. Läsa lite böcker... jag höll på att glömma ska ju ner till Sundsvall.... jag längtar så efter mina "medsystrar" med "kollegor"  see ya soon.¨

Dags att köra igång grillen om ett litet tag. MUMS! Ser på klockan nu att min allra gulligaste vän Anna går på semester om hela 23 minuter. Grattis Anna!

Ha det gott nu, kram & nospuss från Maria och Diezel

Vecka 23

Denna arbetsvecka sammanfattar jag med orden: trygghet, tröst & lycka.

Diezel och min vecka har varit intensiv, med många skiftande arbetsuppgifter. Han har gått in i jobb på ett strålande sätt, som gör mig som hundförare mycket varm i hjärtat. Vissa händelser får mig att bli rörd...pga sekretess så kan jag ej beskriva detta.
Hund i vården är ett mycket bra komplement i mitt arbete. Jag älskar mitt nya inslag på jobbet, för det funkar hur bra som helst.

Varma kramar från oss...nospuss från Diezel förståss :)


Over & out






Trygghet...kärlek....

...närhet, värme, tröst, en kravlös kommunikation, en trogen vän..listan kan göras så lång vad Diezel betyder för mig. Att få dela med mig av det jag får av Diezel till andra det är en gåva att få jobba med. Eftersom jag har dubbel tystnadsplikt dels som undersköterska och B & T hundförare, så kan jag ej återge vad som sker under våra arbetsdagar. Magic happens every day!!!
Skulle kunna skriva en bok om detta, så många guldögonblick skulle kunna fylla den snabbt. Nemas problemas.




                 Min bästa vän Diezel och kollega

Det enda jag kan säga om denna arbetsvecka sammanfattar jag med ett ord: Glädje


Nu ska både jag och Diezel vila upp oss under vår lediga helg, ladda batterierna och bara vara. Vem vet kanske det blir ett dopp i Moälven...



       TREVLIG HELG TILL ER ALLA, ÖNSKAR MARIA & DIEZEL



RSS 2.0