NY KAMERA



               SOFTAR EFTER BADET! (Dagens vattentemp= 21 grader)

Jag har fått en "sprojlans" ny kamera, av Janne. Superduper kamera passar mig perfekt!



                                                    HEAVEN


              

BACKEBJÖRNEN

Ja, det är nog så vi får kalla vår ny inflyttade i Västerbacke. Han/hon verkar trivas för min svägerska har haft NÄRKONTAKT med björnen nu på morgonen. Samma skogsbilväg där Diezel markerade björn sist. Hon har drabbats av rejäl björnfrossa,
Så ta det varligt.....

Vad säger man om sommarvärmen. det är bara att bada bada med det är ju ingen jobbig syssla i vår familj med en retriever. Har man en flat så då är det bara att hoppa i plurret. Diezel simmar i vattnet fort som en torped. Jag tycker själv att jag är en mycket god simmerska, men det går inte att simma ikapp med honom. Ska vi ha stafett nån dag så vill jag ha honom på mitt lag. Han är så cool!! Måndagens badtemperatur 21 grader!

Diezel var med på Vännäscupen i helgen, som maskot och vakthund i lagets camp. Tur att det fanns en liten tjärn där han doppad sig rätt många gånger. Gjorde han inte det så tog han vaktposten - partytältet, i skuggan. Jättebra helg för honom med miljöträning- passivitet. Alla barn som ville hälsa på Diezel- nästan lite klapp & kram hörna blev det. Jättekul!

Wilmas lag tog sig hela vägen till FINAL, helt otrolig laginsats- tränarna  i denna gassande sol. Där gick segern till Klemensnäs, gratts!!!
Dessa lag är båda vinnare- STORT GRATTIS!

Sedan så hade hmm...ett litet tillägg bara från oss föräldrar/ syskon, så hade Moelvens FC en fantastisk supporterklack med sig på varje match. Tack för en jätterolig cup!



                                   Wilma med sin silvermedalj


SOMMAR....

...nu är det verkligen sommar och livet leker. Vi bara badar och lapar "lite" sol här i Moliden. Det liksom går inte att göra så mycket mera. Lycka!

Igårkväll så tog Diezel och jag allmänlydnadspasset, vi hade kursavslutning i Gerdal. Det gick bra för alla ekipage, trots värme och MYGG!

Nä nu kallar Backebeach, glöm ej att använda solkräm!

Kamera haveri därav inga bilder i vår lilla blogg.

SEMESTER

Nu har jag äntligen fått semester, så underbart det känns!!!


Veckan blir rätt lugn i början, sedan avslutar vi den med fotbollscup i Vännäs. Så då får vi perfekt träning jag och Diezel. Cuper= mycket med folk och en och annan vovve på plats. Kanon!

Kramen så länge.                                                    

GLÄDJE...

...det är ordet som jag valt till att samanfatta gårdagen i Sundsvall.

Äntligen är vår utbildning igång, vår första dag med information studieplanering, litteraturlista mm... presentation utav blivande Besöks- och Terapihundteam. Jätteroligt att få träffa alla goa kursare och lärare Lena Andersson. Våra hundar fick en heldags- dos av passivitetsträning. De var så duktiga, de ska ju bilda en egen liten flock under utbildningsåret.

Vi fck träffa två hundförare som är nyexaminerade i vår.  De hade så mycket att berätta för oss om deras väg till att bli färdiga ekipage. Lyckan är att de ska bli våra mentorer, och hjälpa oss under utbildningen. Superspännande!!!



Kramen så länge!


RSS 2.0