VINTERLAND

Diezel har "arbetat" två dagar denna vecka med mig på Plan 3. Han ger oss alla värme och kärlek, och ett och annat skratt....varit med på sin första APT igår. Gnagde på ett tuggben och använde chefens skinnstövel som stöd. Fniss! Softade sedan i ett hörn...somnade till där ett tag. Undrar vad chefen tycker om det...fniss!
Visat upp sin talang att leka gömma boll med vårdtagare. Till allas förtjusning när han hittar bollen. Helt otrolig effekt Diezel ger till vårt gruppboende finner bara ett ord: MAGISKT

Han har också hunnit med att tro att han är byns Casanova. Har drabbats av kärleksrus till byns löptikar!!!

Idag så har vi bara myst och dragit ut på långprommis, i det härliga vinterlandskapet vi har fått.
Här några bilder från vår tur

        

       Det är himlarn´s bra att ens hund kan hitta bortappad fingervante!
                                            Tack Diezel!



         


                                       Tittut matte, här kommer jag!




        


                                                 Black & white


Jag är så glad att Diezel har repat sig efter sin operation. Springer på som vanligt med full fart, det glädjer mattes hjärta. Sedan får vi hoppas att kärleksviruset avtar med sin styrka snart. Fniss! Så Diezel får träffa söta Mindy igen! Han trånade rätt ordentligt ner mot hennes hus idag, innan vi vek av upp mot skogsbilvägen.

                                   
                                     P&K till er alla mitt i julstöket


ÄNTLIGEN

Äntligen så har Diezel fått tagit bort stygnen. Snart är allt som det ska, när pälsen vuxit ut igen.

Imorgon då ska Diezel få följa med på jobbet, efter en lång frånvaro. Kan bara säga att han är enormt efterlängtad av alla på Plan 3. Så det är många som kommer att bli glada imorgonbitti, när Diezel är tillbaka.


 
                           
                              Några stygn till bara...



Så här ser det ut just nu på vår farstukvist, en trött kille sovandes på sin favorit sovplats.






                          Laddar inför morgondagen...



Kramen så länge/ Maria och Diezel- Zzzz! Zzzz!




Lycka....

..är att få rå om en sådan mysig hund som Diezel. Pussar och kramar honom hela tiden, han bara finns för mig. 

Diezel repar sig jättebra. Både han och jag längtar till måndag, för då ska matte ta stygnen. Så nu har nedräkningen börjat. Får vara utan tratt under mys och träning. Därför så myser vi mest hela dagarna, han har blivit en lite kelgris! Smyger in lite trixträning, vilket han uppskattar min lilla "bollputtare".


                       

                                                                   Diezelkillen

"DIEZEL-TRATTEN"

                       

                                                               "DIEZEL-TRATTEN"

Nu kan man ju undra om det är en ny sorts trattkantarell som upptäckts!!! Det är bara min goa älskade Diezel som varit med om en olycka, i onsdagskväll. I vårt matrum av alla ställen. Rev upp sig så illa på sidan utav en kakelugnsdörr. Så vet.jouren fick ställa upp och lappa ihop det hela. Mycket tacksam att de tog emot mig här i stan. Tack! Tack! Man vill ju ha hjälp så fort det bara går när nåt sådant här akut händer. Allt har gått bra, Diezel repar sig för varje dag som går.  Så idag VAH:ar ( vård av hund) jag här hemma, vi myser och tränar lite lugna tricks. Passar på att göra det när Diezel har trattvila, han blir så glad att slippa tratten. Får man dessutom köra lite träning så är ju det toppen. Jag kan skvallra om att korv är på "klickmenyn" idag. Till Diezels stora förtjusning.


Block 4 for jag utan min blivand B&T-hund, som fick vara hemma och kurera sig. Det kändes lite tomt att vara ensam på vägen ner. Vi har ju våra Sundsvalls-rutiner jag och Diezel, fast han var så pass illa och mör efter operation. Så då är det bäst att vara hemma. Jag styrde kosan ner redan på fredan för att få vara med om en jättegivande helg. Kan tyckas vara konstigt att säga så när jag var utan vovve. Jag fick som observera på ett helt annat sätt. När man är uppe med sin egen hundträning så fokuserar man i stor del på sitt, nu var jag öppen för att ta in alla hundteams träning till 100%. Har lärt mig otroligt mycket denna helg. Alla ekipage var/är så himla duktiga!!

Tack alla goa kursare  för en jätterolig helg, och Anki för alla goa KAFFEKOPPAR!!!
Speciell kram till Maria & "Nissebulan"

Kram/ Maria & Diezel







RSS 2.0