Mycket att göra....

....men har fått gjort halt pga en envis feber och stämband ur funktion. Just nu så har jag inte riktigt tid med detta. Det är bara att gilla läget, dricka honungsvatten och tappert vänta och se. Tyvärr så har jag fått avboka två praktikbesök pga att jag är sjuk. Skulle haft de klart med i bagaget nästa tur till hundskolan. Får vackert prata med läraren om uttökad tid till detta. Det ska nog ordna sig på nått sätt.

Over & out

VÅR & NYA FRÄKNAR

Åh, vilken härlig förmiddag i Backe-skogen helt underbart! Lyckan är att få känna denna lycka, att känna livet är inte så dumt ändå. Sådana här dagar ger mig energi, speciellt eftersom jag vakat hela natten "sökt" den perfekta sockerbalansen hos min son. Japp, han är ju diabetiker för er som inte visste det, så jag agerar som natt-ssk ibland. Eller vampyr kanske låter coolare :)

Så denna förmiddag har fyllt mig med ny energi, för resten av denna dag.



           EN HELT UNDERBAR DAG I BACKE-SKOGEN

Jag tror att solen lockat fram nya fräknar på mina kinder :)





SÅ HÄR MYSIGT KAN MAN HA DET, EN HELT VANLIG MÅNDAG <3


Ha en go början på er nya vecka, full med möjligheter som väntar på er.

Goa kramar från Maria & Diezel

hej hopp...

...här var det längesedan man skrev några rader, så mycket händer nu här för oss. En del som jag inte kan skriva om här pga sekretessskäl. Vi är inne i en intensiv period i vårt skolarbete. Så tiden räcker inte till som jag önskar. Precis när man försöker få till allt denna helg, så stukas jag av ett utav de värsta migränanfall genom tiderna. Gråt och tandagnissel! Det är bara att gilla läget, och ta det lugnt stanna upp och kurera sig. Inte lätt att göra när klockan går samtidigt. Detta är en signal att jag måste ta det lugnare, detta är inte sunt! Nu är det sista sträckan i utbildningen, kämpa på nu Maria.
Så vi tar nya tag denna vecka som kommer, kramar från lilla jag.

RSS 2.0